Sportmark.ro – cum și unde facem sport?

Sportmark.ro își propune să devină un catalog online al proiectelor de succes de infrastructură sportivă din România și totodată un portal unde se pot găsi cele mai recente informații din acest domeniu, atât de la noi cât și din lume.

Acest proiect se adresează atât pasionaților de sport, care pot regăsi baze sportive, terenuri de sport sau săli de sport unde își pot practica sporturile preferate, dar și celor care își doresc să investească într-un asemenea proiect, persoane fizice, persoane juridice sau instituții publice, care pot găsi exemple de bună practică și modele de urmat.

Astfel, pe sportmark.ro veți putea găsi numeroase exemple de terenuri de sport, bazelor sportive sălilor de sport, stadioane, arene multifuncționale, piste de atletism sau proiecte speciale din domeniul infrastructurii sportive, analize ale materialelor sau produselor folosite, opinii ale specialiștilor în domeniu și testimoniale ale beneficiarilor de proiecte.

România are nevoie de baze sportive moderne atât pentru sportul de masă cât și pentru sportul de performanță. Soluțiile tehnice actuale permit modernizarea terenurilor de sport sau a sălilor de sport la standarde înalte, având un raport preț-calitate optim, mai ales dacă luăm în considerare durata de viață a investiției. Piața trebuie educată prin calitate iar sportmark.ro va încerca să adune în acest catalog proiecte care se remarcă prin acuratețea execuției și poartă amprenta calității fiind exemple demne de urmat.