Suprafață nouă de joc în Sala Sporturilor Octavian Șerban din Mediaș

Lucrările de reabilitare la Sala Sporturilor Octavian Șerban din Mediaș s-au încheiat la finalul anului trecut, odată cu instalarea noii suprafețe de joc, un parchet din lemn masiv, cu certificare FIBA pentru competiții internaționale de nivel 1. Proiectul, care a inclus și alte lucrări de reparație, a fost recepționat de către Primăria Mediaș la mijlocul lunii decembrie.

“Am profitat de această pauză competițională în care activitatea a fost întreruptă și am efectuat unele lucrări la Sala Sporturilor, lucrări care din punctul nostru de vedere sunt extrem de utile pentru ca sportivii să își desfășoare activitatea așa cum își doresc. Mulțumesc pe această cale Societății Romgaz, ca a asigurat o parte din fondurile alocate pentru acest proiect”, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș pentru Nova TV.

created by dji camera
created by dji camera

Sistemul de parchet folosit este unul din lemn masiv de arțar iar marcajele realizate permit desfășurarea meciurilor de baschet, handbal sau volei, toate terenurile fiind realizate la dimensiuni oficiale. Astfel, Sala Sporturilor din Mediaș poate găzdui competiții oficiale, naționale și internaționale, la toate cele trei sporturi menționate.

“Din fericire am reușit să schimbăm parchetul vechi, care a suferit mult, și noi am suferit din cauza lui în timpul jocurilor pentru că era destul de deteriorat în mare parte. Noua suprafață este la standarde europene, se pot disputa și competiții internaționale și sperăm să ajungem și noi în această situație”, a declarat Mihai Popa, antrenorul echipei de baschet CSM Mediaș.

Furnizarea și instalarea parchetului au fost realizate de către compania bucureșteană Les Connaisseurs, care activează pe piață din anul 2016 și a derulat proiecte de infrastructură sportivă pe întreg teritoriul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *